Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Фищук заявив, що в 2015 році завершать ремонтні роботи в школі села Мошанець

11 вересня 2015 року голова Чернівецької ОДА Олександр Фищук заявив, що в 2015 році планується завершення ремонтних робіт в школі села Мошанець Кельменецького району.
Не виконано
Сказано 11 вересня 2015 р.

Джерело

  • http://www.oda.cv.ua/news/oleksandr-fishchuk-z-robochiv-vizitom-pobuvav-na-kitsmanshchini
  • http://www.oda.cv.ua/news/oleksandr-fishchuk-mi-vstignemo-osvoiti-koshti-yaki-vidilila-derzhava-na-rozvitok-oblasti
  • http://kelmentsi.bukoda.gov.ua/news/trivayut-budivelni-roboti-shkoli-v-smoshanets
  • http://acc.cv.ua/chernivtsi/6650-shkolu-v-seli-moshanets-kelmenetskogo-rajonu-prizupinili-buduvati

Результат

12 жовтня 2015 року голова Чернівецької ОДА Олександр Фищук повідомив, що більше 80 млн грн, які виділено в область з Державного фонду регіонального розвитку спрямовано на заклади освіти, решта суми - на заклади охорони здоров’я. Також Олександр Фищук повідомив, що до кінця 2015 року виконає всі заплановані роботи.

30 листопада 2015 року майстер «ПМК-76» Вадим Кашковал повідомив, що на будівництві Мошанецької школи працює 38 робітників. Станом на 30 листопада 2015 року завершено перекриття даху на металочерепицю над приміщенням спортивного залу, закінчується утеплення фасаду, тривають роботи по будівництву пандусу та сходів, в підвалі та їдальні будуються перестінки, закінчуються роботи по залиттю стяжок, працюють дві бригади сантехніків, які розводять труби до батарей, прокладається система водопостачання, триває шпаклювання стін, розпочато планування території перед будівлею школи. Завершено будівництво біоталу, там прокладено електрику, залишається виконати тільки пускові та налагоджувальні роботи.

Станом на 7 січня 2016 року в школі села Мошанець Кельменецького району через несприятливі погодні умови, певні будівельні роботи поки припинено. На об’єкті працює 11 робітників, які виконують пуско-налагоджувальні роботи котельні, яка буде працювати на електроенергії, на третьому поверсі вже встановлено батареї, розпочато встановлення підвісних стель, частково виконано опоряджувальні роботи території. Найближчим часом будуть проводити встановлення трансформаторної підстанції. Завершено штукатурні роботи в першому корпусі, та тривають вони в другому корпусі в їдальні, завершено покраску фасаду, майже завершено всі бетонні роботи, окрім біля третього ганку, завершуються роботи по встановленню облицювальної плитки.