Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Міський голова Полтави

Мамай пообіцяв в бюджеті міста закласти кошти на статутну діяльність громадської організації, яка буде створена батьками дітей-інвалідів

6 серпня 2015 року міський голова Полтави Олександр Мамай під час зустрічі з батьками дітей-інвалідів запропонував створити єдину громадську організацію, яка опікуватиметься усіма дітьми-інвалідами міста. Мамай наголосив, що в керівництві майбутньої організації будуть батьки дітей інвалідів. Члени організації самі виберуть як керівника, так і бухгалтера. Максимум п’ять осіб працюватимуть на постійній основі і отримуватимуть заробітну платню. Олександр Мамай пообіцяв, що в бюджеті будуть закладені кошти на статутну діяльність цієї організації. Орієнтовно організація буде створена до 1 вересня.
Не виконано
Сказано 6 серпня 2015 р.

Джерело

  • http://www.0532.ua/news/914196
  • Лист начальника Управління соціального розвитку Виконавчого комітету Полтавської міської ради Н. Бондаренко №01-08-02-16/57 від 02.02.2016
  • http://www.rada-poltava.gov.ua/documents/
  • http://www.rada-poltava.gov.ua/documents/
  • http://www.rada-poltava.gov.ua/documents/

Результат

2 лютого 2016 року начальник Управління соціального розвитку Виконавчого комітету Полтавської міської ради Н. Бондаренко повідомив, що кошти на створення єдиної громадської організації по догляду за дітьм-інвалідами міста в бюджеті на 2015 рік не закладались.

Зазначимо, що в період 6 серпня - 1 вересня зміни до бюджету міста по виділенню коштів на функціонування вказаної організації не вносились ні рішенням міської ради, ні розпорядженням міського голови, ні рішенням міськвиконкому Полтави.