Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Фищук заявив, що кожен учасник АТО, який звернеться з заявою на отримання земельної ділянки, отримає її

5 вересня 2015 року голова Чернівецької ОДА Олександр Фищук заявив, що кожен учасник АТО, який звернеться з заявою на отримання земельної ділянки, обов’язково отримає земельну ділянку.
Не виконано
Сказано 5 вересня 2015 р.

Джерело

  • http://www.oda.cv.ua/news/oleksandr-fishchuk-zustrivsya-iz-zastupnikom-ministra-oboroni-ukraini-petrom-mekhedom
  • http://www.bukinfo.com.ua/show/news?lid=66294
  • http://vidido.ua/index.php/pogliad/article/dlja_uchasnikiv_ato_u_chernivcjah_rozgljadajut_tri_zemel_ni_diljanki/
  • http://bukoda.gov.ua/news/priinyato-rishennya-pro-nadannya-zgodi-na-dobrovilnu-peredachu-chastini-zemel-natsionalnoi-akad
  • Лист заступника голови ОДА Павлюка Михайла Вікторовича

Результат

9 жовтня 2015 року голова Чернівецької ОДА Олександр Фищук повідомив, що станом на 9 жовтня демобілізовано 1888 учасників АТО, з яких 1526 мають статус учасників бойових дій. На отримання земельних ділянок подали 1681 заявку, з яких задоволено 579.

18 січня 2016 року голова Чернівецької ОДА Олександр Фищук розповів, що в Чернівцях розглядають три земельних ділянки для виділення учасникам АТО. Зараз вони знаходяться в користуванні дослідних станцій. Частину документів вже підготовлено. Землі будуть виділяти поетапно.

За інформацією Держгеокадастру Чернівецької області станом на 10 жовтня 2017 року від військовослужбовців-учасників АТО отримано 4024 заяви на виділення земельної ділянки, з них: задоволено - 2047, відмовлено - 561, на розгляді знаходиться 1416 заяв. З огляду на те, що зафіксовано понад 500 відмов учасникам АТО в отриманні земельної ділянки обіцянка отримує статус не виконано.