Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Ткаченко пообіцяв представити нову модель роботи ОДА

31 липня 2015 року голова Черкаської обласної державної адміністрації Юрій Ткаченко заявив, що найближчим часом буде представлена нова модель роботи ОДА. Зокрема, будуть визначені нові підходи по мотивації співробітників, змінено кількісний склад співробітник, повна оптимізація роботи органів ОДА тощо (відео 2:19-2:45).
Виконано
Сказано 31 липня 2015 р.

Джерело

  • https://www.youtube.com/watch?v=6cZnqOz1YCY
  • http://ck-oda.gov.ua/chynovnytskyj-shtat-skorochuvatymut-za-propozytsijeyu-holovy-cherkaskoji-oda/
  • Лист заступника голови - керівник апарату Черкаської ОДА С. Овчаренка
  • http://ck-oda.gov.ua/v-oda-znajshly-yak-motyvuvaty-pratsivnykiv/

Результат

12 серпня 2015 року Юрій Ткаченко запропонував Кабінету Міністрів на 50% скоротити працівників ОДА. І при цьому лишити нинішній фонд заробітної плати – задля мотивації інших працівників. Натепер лише в Черкаській ОДА працює 591 особа. Загальний фонд заробітної плати становить близько 20 млн грн на рік. Арсеній Яценюк доручив створити міжвідомчу групу з реформування облдержадміністрацій. Вона за два тижні напрацює їхню єдину типову структуру.

Розпорядженням обласної державної адміністрації від 02.11.2015 «Про структуру обласної державної адміністрації» (зі змінами) встановлено нову граничну чисельність працівників структурних підрозділів обласної державної адміністрації, яка на 38 % менша ніж станом на 01.01.2015, а також затверджено нові штатні розписи.

22 березня Юрій Ткаченко повідомив, що торік в Черкаській ОДА взялись оптимізувати її структуру. У результаті штат адміністрації скоротили майже вполовину. На понад 80% зросла зарплата у працівників і це дозволило створити для них фінансову мотивацію. Губернатор додав, що фактично серед перших в Україні в ОДА провели внутрішню реформу. Для себе визначили позиції, де найбільший ризик корупційних діянь. І тепер крок за кроком реалізовуються проекти, аби їх унеможливити.