Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Мацола обіцяє, що в кінці кожного року незалежна аудиторська компанія буде проводити перевірку роботи місцевих чиновників у Шепетівці, Славуті та Полонному

23 липня 2015 року народний депутат України Роман Мацола заявив, що наприкінці кожного року буде проведено ретельну перевірку роботи місцевих чиновників у Шепетівці, Славуті та Полонному. За словами депутата, це буде робити незалежна аудиторська компанія.
Не виконано
Сказано 23 липня 2015 р.

Джерело

  • http://matsola.org.ua/2015/07/23/svavillya-chinovnikiv-mi-povinni-zaminiti-na-volyu-gromad/
  • https://www.youtube.com/watch?v=f7uaEwn-C0c
  • http://matsola.org.ua/2015/12/01/zvit-pro-robotu-narodnogo-deputata-ukrayini-romana-matsoli-za-2015-rik/

Результат

1 грудня 2015 року народний депутат Роман Мацола повідомив, що ним було ініційовано проведення незалежного фінансового контролю (аудиту) тарифів на житлово-комунальні послуги на території округу. Він додав, що місцева влада міст Славута та Шепетівка, під надуманими приводами, відмовились надавати відповідні фінансові документи щодо обґрунтованості нових тарифів на комунальні послуги. Поряд з цим, місцеві керівники в Полонному беззаперечно погодилась на такий аудит.

1 грудня 2015 року кореспондент ІА "Слово і Діло" здійснив перевірку реалізації обіцянки Романа Мацоли. Чиновники міста Полонного чітко заявили, що не володіють інформацією про жодну перевірку організовану нардепом Мацолою (відео 0:04-1:00).