Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Загородний пообіцяв, що з листопада на Хмельниччині запрацює система електронних закупівель

17 липня 2015 року під час апаратної наради голова Хмельницької ОДА Михайло Загородний окреслив основні напрямки роботи щодо боротьби з корупцією, громадської безпеки та інвестиційної привабливості краю. Особливу увагу він звернув на боротьбу з корупцією і зазначив, що з листопада на Хмельниччині планується запровадити систему електронних закупівель, яка виключить корупційну складову.
Не виконано
Сказано 17 липня 2015 р.

Джерело

  • http://www.adm.km.ua/index.php?subaction=showfull&id=1436961004&archive=&start_from=&ucat=5&
  • http://www.0382.ua/article/965824
  • https://smarttender.biz/news-view?id=83
  • Лист першого заступника голови ОДА Процюка В.В.

Результат

18 вересня 2015 року відбувся семінар «Державні електронні закупівлі в системі PROZORRO». На прес-конференції один із координаторів PROZORRO Христина Гуцалова відзначила, що одне з найкращих вражень у бажанні впровадження прозорих електронних державних закупівель справила Хмельницька область. Громадська діячка Альона Береза запевнила, що запровадження електронних держзакупівель на рівні міста має певні досягнення. Хмельницька ОДА в особі голови Загородного Михайла Васильовича всіляко підтримує цей проект та активно сприяє його впровадженню.

Станом на 12 жовтня 2015 року Хмельницька ОДА перебуває на одному з етапів переходу до електронних закупівель.

Відповідно до листа Хмельницької ОДА від 13 листопада 2015 року, на даний час система електронних закупівель в Хмельницькій області не впроваджена.