Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Міський голова Києва
  • Голова Київської міської державної адміністрації

Кличко пообіцяв провести відкритий конкурс на заміщення посади заступника директора департаменту містобудування та архітектури

15 липня 2015 року мер Києва Віталій Кличко пообіцяв провести відкритий конкурс на заміщення посади заступника директора департаменту містобудування та архітектури.
Не виконано
Сказано 15 липня 2015 р.

Джерело

  • http://kiev.klichko.org/news/?id=1195
  • http://kga.gov.ua/kerivnitvo-struktura
  • Лист керівника апарату КМДА В. Бондаренка
  • http://kiev.pravda.com.ua/news/5703616b2a948/

Результат

Станом на 26 жовтня посада заступника директора Департаменту містобудування та архітектури КМДА залишається вакантною.

Відповідно до листа виконавчого органу КМДА від 4 грудня 2015 року, розпорядженням Київського міського голови від 19.10.15 №763 «Про призначення Тація Ю.О.» заступником директора Департаменту було призначено Тація Юрія Олександровича, як такого, що успішно пройшов стажування на цій посаді. Однак конкурс на заміщення вакантної посади заступника директора Департаменту містобудування та архітектури КМДА не проводився.

Розпорядженням голови КМДА від 1 квітня 2016 року виконуючий обов’язки директора Департаменту містобудування та архітектури КМДА призначений Юрій Тацій, який до цього був начальником служби містобудівного кадастру. До цього часу обов’язки директора Департаменту виконувала Ганна Бондар. Коли відбудеться новий конкурс на заміщення посади, наразі невідомо.