Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Машковський запевнив, що фортифікаційні споруди, які закріплені за Житомирською областю, будуть здані в експлуатацію 15 липня

1 липня 2015 року голова Житомирської обласної державної адміністрації Сергій Машковський запевнив, що фортифікаційні споруди, які будуються в Луганській області, коло селища Кірове Попаснянського району, силами Житомирської області будуть здані в експлуатацію в термін встановлений Президентом України. Він додав, що терміном здачі є 15 липня 2015 року ( відео 0:31-1:34).
Виконано
Сказано 1 липня 2015 р.

Джерело

  • https://www.youtube.com/watch?v=6bW1daV63-w
  • http://oda.zt.gov.ua/zhitomirshhina-zavershila-roboti-z-budivnicztva-fortifikaczij.-foto.html

Результат

Станом на 12 липня Житомирщина виконала поставлені завдання та підписала проміжні акти готовності об’єктів. Упродовж останніх трьох днів проводилися додаткові роботи з облаштування першої лінії окопів деревиною та геотекстилем.

15 липня 2015 року під час селекторної наради з підведення підсумків будівництва фортифікацій Віце-прем'єр-міністр України – Міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Геннадій Зубко повідомив, що Житомирська облдержадміністрація виконала план по будівництву фортифікаційних споруд й тому до влади області в цьому плані питань немає.