Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Машковський запевнив, що в області будуть створені міжвідомчі робочі групи з протидії незаконного видобування бурштину

21 червня 2015 року голова Житомирської ОДА Сергій Машковський запевнив, що в області будуть створені міжвідомчі робочі групи з протидії незаконного видобування бурштину на територіях північних районів Житомирщини.
Виконано
Сказано 21 червня 2015 р.

Джерело

  • http://oda.zt.gov.ua/yak-zhitomirshhina-borotimetsya-z-nezakonnim-vidobutkom-burshtinu.html
  • Лист Директора департаменту О.М.Григор'євої
  • http://www.pravda.com.ua/news/2015/07/8/7073883/

Результат

Відповідно до листа Житомирської ОДА від 8 липня 2015 року, на виконання доручення голови Житомирської обласної державної адміністрації за підсумками розширеної виїзної наради з питання протидії незаконному видобутку бурштину Олевською райдержадміністрацією створено міжвідомчу групу з протидії незаконного видобутку бурштину. До складу робочої групи увійшли: голова Олевської РДА, представник відділу прикордонної служби «Копище», представник Державної екологічної інспекції у Житомирській області, представник ДП «Білокоровицьке лісове господарство», представник ДП «Олевське лісове господарство», представник ДП «Олевський лісгосп АПК», представник Овруцького РВ УСБ України в Житомирській області.

8 липня 2015 року Управління МВС України у Житомирській області заявляє, що в області ліквідували нелегальний видобуток бурштину. Раніше в області створили спеціальні міжвідомчі групи для посилення боротьби з незаконним видобутком бурштину. Поряд з цим, Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк закликав голову Житомирської ОДА Сергія Машковського внести пропозиції щодо боротьби з "бурштиновою мафією".