Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Райнін пообіцяв відремонтувати дороги Зачепилівського району та автодорогу Харків-Куп'янськ

3 травня 2015 року голова Харківської обласної державної адміністрації Ігор Райнін повідомив, що в 2015 році за державні кошти буде відремонтовано автодорогу Харків-Куп'янськ. А вже 11 червня 2015 року голова Харківської обласної державної адміністрації Ігор Райнін повідомив, що в Зачепилівському районі області будуть здійснені якісні роботи по ремонту доріг (відео 22:20-23:34).
Виконано
Сказано 11 червня 2015 р.

Джерело

  • https://www.youtube.com/watch?v=DLaAM0nzTBM
  • http://www.sq.com.ua/rus/news/vlast/03.05.2015/doroga_harkov_kupyansk_mozhet_byt_otremontirovana_uzhe_v_etom_godu_rajnin/
  • Лист Заступника голови облдержадміністрації Є. Д. Шахненка
  • http://kharkivoda.gov.ua/news/77340
  • http://kharkivoda.gov.ua/news/77724
  • http://kharkivoda.gov.ua/news/77779

Результат

Відповідно до листа Харківської ОДА від 30 червня 2015 року, на даний час ремонтні роботи доріг у Зачепилівському та Сахновщинському районах розпочаті. Прийняті до виконання виробничі плани, які передбачають значне покращення ямкового та поточного ремонту зазначених районів. Перш за все приділяється увага державним дорогам та місцевій мережі, по яких проходять шкільні та автобусні маршрути. За останню неділю здійснено заготівлю матеріалу для виконання завдань на місяць.

12 листопада 2015 року заступник голови обласної державної адміністрації Євгеній Шахненко повідомив, що у Зачепилівському районі завершений ремонт доріг. На проведення ямкового ремонту на дорогах Зачепилівського району з державного бюджету було виділено 1,9 млн грн. З бюджету Харківської області на ремонт спрямували 350 тис. грн, ще 300 тис. грн виділили з місцевих бюджетів. Ремонт був проведений на дорогах Красноград-Зачепилівка (1400 кв.м), Зачепилівка-Кегичівка (536 кв.м), Зачепилівка-Червона Перемога (651 кв.м) і Зачепилівка-Рунівщина-Залінійне (940 кв.м).

1 грудня 2015 року в Службі автомобільних доріг Харківської області повідомили, що за період з 29 вересня до 30 листопада на дорозі «Чугуїв - Мілове» були виконані основні роботи: влаштовано основу методом холодного ресайклінгу на протяжності 11 км, укладено двошарове асфальтобетонне покриття протяжністю 1 км і одношарове покриття товщиною 8 см протяжністю 9,7 км. Для цього використали майже 16 тис. тонн асфальтобетону. На капітально відремонтованій ділянці вже встановили знаки і нанесли дорожню розмітку. Крім того, в 2015 році за рахунок експлуатаційного утримання на трасі був виконаний ямковий ремонт на протяжності майже 8 тис. кв. м, фрезерування на протяжності близько 20 тис. кв. м.