Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Богомолець пообіцяла підготувати звіт про діяльність керівників МОЗ з метою ліквідації корупційних схем у цьому відомстві

2 червня 2015 року народний депутат України Ольга Богомолець пообіцяла, що підготує звіт щодо діяльності керівного складу Міністерства охорони здоров‘я для проведення службового розслідування з метою ліквідації корупційних схем толерантності до корупції у Міністерстві, а також підконтрольних йому органах державної влади. 28 травня 2015 року прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк доручив провести службове розслідування роботи голови МОЗ Олександра Квіташвілі, його першого заступника Олександри Павленко та інших посадовців відомства.
Не виконано
Сказано 2 червня 2015 р.

Джерело

  • http://solydarnist.org/?p=23822
  • http://www.bbc.com/ukrainian/news_in_brief/2015/05/150528_rl_moz_chek#orb-banner
  • http://health.unian.ua/country/1085824-yatsenyuk-obitsyae-poinformuvati-parlament-pro-rezultati-slujbovogo-rozsliduvannya-u-moz.html
  • http://solydarnist.org/?p=28292
  • Лист від 23 липня 2015 року
  • Лист від 23 липня 2015 року

Результат

5 червня 2015 року прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк повідомив, що службове розслідування щодо діяльності керівництва міністерства охорони здоров'я України з метою ліквідації корупційних схем та толерантності до корупції у цьому відомстві вже розпочато.

2 липня 2015 року народний депутат Ольга Богомолець повідомила, що 10 липня свої висновки по діяльності Міністерства охорони здоров'я повинна оприлюднити міжвідомча комісія, яка вивчає документи службового розслідування на предмет належного виконання службових обов'язків міністром охорони здоров'я Олександром Квіташвілі, його першим заступником Олександрою Павленко та іншими посадовими особами МОЗ.

Відповідно до листа народного депутата Ольги Богомолець від 23 липня 2015 року № 531 акт комісії по результатам проведеного службового розслідування 10 липня було передано Прем'єр-міністру для прийняття рішення. 23 липня за ініціативи Ольги Богомолець, у зв'язку із відтермінуванням прийняття рішення, було направлено звернення Арсенію Яценюку з проханням надати копію акту для подальшого розгляду результатів розслідування у сесійній залі парламенту. На сьогоднішній день копія даного акту не була надана. Ольгою Богомолець не було підготовлено звіт щодо діяльності керівного складу Міністерства охорони здоров‘я для використання його в ході службового розслідування.