Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Машковський пообіцяв допомогти з ремонтом будинків родинам загиблих в АТО

29 травня 2015 року голова Житомирської обласної державної адміністрації Сергій Машковський зустрівся з родинами загиблих в АТО - Юрченко Ігоря та М’ялкіна Ярослава. Під час зустрічі він пообіцяв допомогти родинам з ремонтом їхніх будинків.
Виконано
Сказано 29 травня 2015 р.

Джерело

  • http://oda.zt.gov.ua/sergij-mashkovskij-nixto-ne-mae-prava-cze-zabuvati.html
  • Лист Директора департаменту О.М.Григор'євої
  • Лист заступника директора департаменту праці та соціального захисту населення В.П. Павлюка
  • Лист начальник управління інформаційної діяльності та комунікацій з  громадськістю О.М. Григор’євої

Результат

Відповідно до листа Житомирської ОДА від 8 липня 2015 року, обіцянка голови ОДА Сергія Машковського щодо допомоги з ремонтом будинків родинам загиблих в АТО знаходиться в стадії реалізації.

Відповідно до листа Житомирської ОДА від 18 січня 2016 року, за інформацією управління праці та соціального захисту населення Народицької райдержадміністрації зазначеним родинам забезпечено їх соціальний супровід та надано допомогу у вирішенні їх нагальних питань.

Зокрема, сім'ям загиблих військовослужбовців встановлено відповідний статус та забезпечено користування пільгами за спожиті житлово-комунальні послуги згідно з чинним законодавством, а Мялкіній Олесі Леонідівні з 03.06.2015 також призначено субсидію.

Юрченко Петро Миколайович, перебуває на диспансерному обліку у лікаря ендокринолога у центральній районній лікарні. У 2015 році через аптечну мережу за пільговими рецептами отримав безкоштовно ліків на суму 4,0 тис. грн.

Водночас, родинам загиблих військовослужбовців надано матеріальну допомогу з державного, обласного та місцевого бюджетів, а також за рахунок благодійних коштів.

21 січня 2016 року начальник управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Житомирської ОДА О.М. Григор’єва повідомила, що Сергій Машковський все-таки сприяв у вирішенні питань з ремонтом будинків сім'ям загиблих бійців.