Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Міський голова Одеси

Труханов має намір встановити пандуси на одеських пляжах

20 травня 2015 року міський голова Одеси Геннадій Труханов пообіцяв встановити пандуси на одеських пляжах. (відео 2:30 - 3:05)
Виконано
Сказано 19 травня 2015 р.

Джерело

  • https://www.youtube.com/watch?v=LeaezNBybJ4
  • http://omr.gov.ua/ru/news/70938/
  • http://omr.gov.ua/ru/news/71069/
  • http://omr.gov.ua/ru/news/71358/

Результат

Станом на 22 травня 2015 в місті Одесі функціонує 5 міських пляжів, на яких створені спеціальні місця для відпочинку маломобільних груп населення:

- Пляж «Для людей з обмеженими фізичними можливостями» між траверсами №№ 6-а і 7 в районі 11 станції Великого Фонтану;

- Пляж «Гідропарк« Лузанівка »;

- Дайвінг-клуб для спуску у воду аквалангістів з порушенням опорно-рухового апарату;

- Пляж «Дельфін»;

- Пляж «Bono Beach» в районі Аркадії.

Крім цього, орендарем пісочної зони біля кафе «Ланжерон» в районі пляжу «Ланжерон» проводяться відповідні роботи з облаштування території. Закінчення робіт заплановане на 01 червня 2015 року.

26 травня 2015 року в Київському районі Одеси відбулося урочисте відкриття спеціально обладнаного пляжу для людей з обмеженими фізичними можливостями. Частина пляжної зони 11 станції Великого Фонтану підготовлена ​​для комфортного відпочинку інвалідів-колясочників: спуск на пляж обладнаний пандусом, підведена вода, встановлені навіси, шезлонги, парасольки і туалет. Поруч із пляжною зоною розташований медпункт, рятувальний пост і парковка, здійснено ремонт асфальтного покриття. Крім того, співробітники КП ВЕО Київського району будуть щодня чергуватимуть на даному об'єкті для надання допомоги особам з обмеженими фізичними можливостями.

4 червня 2015 року на орендованій ділянці пляжу між траверсами №4 та №5 в районі «Ланжерона» для відпочинку людей з особливими потребами облаштований пандус, дерев'яні доріжки до моря, розворотний майданчик, спуск в море, роздягальня і душова для інвалідів-колясочників і тапчани. Роботи з облаштування пляжу здійснювалися під наглядом фахівців управління інженерного захисту території міста і розвитку узбережжя.