Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Кіхтенко запевнив, що всі фортифікаційні споруди, які закріплені за ОДА, будуть побудовані вчасно

13 травня 2015 року керівник військово-цивільної адміністрації Донецької області Олександр Кіхтенко запевнив, що всі фортифікаційні споруди, які закріплені за ОДА, будуть побудовані вчасно ( відео 0:05 - 0:59).
Архів
Сказано 13 травня 2015 р.

Джерело

  • https://www.youtube.com/watch?v=pbr-sAz5PEI
  • http://www.hromadske.tv/politics/kikhtenko-i-taruta-vidpovidatimut-za-zriv-budivnit/
  • http://delo.ua/ukraine/fortifikacionnye-sooruzhenija-kompanii-taruty-gotovy-tolko-na-75-298144/?supdated_new=1434008748
  • https://www.obozrevatel.com/politics/53421-zhebrivskij.htm

Результат

5 червня 2015 року Петро Порошенко на прес-конференції підкреслив, що в Донецькій області ситуація з будівництвом фортифікаційних споруд гірше, ніж у Луганській, і пообіцяв притягнути до відповідальності як губернатора Олександра Кіхтенко, так і фірму, яка будує фортифікаційні споруди (компанія "Азовстальстрой" Олександра Тарути).

10 червня 2015 року генеральний директор будівельно-монтажної фірми "Азовстальбуд" Олександр Панасенко повідомив, що оборонні споруди навколо Маріуполя (Донецька область) готові на 75%.

11 червня 2015 року Президент України Петро Порошенко призначив Павла Жебрівського керівником Донецької військово-цивільної адміністрації замість Олександра Кіхтенка.

Оскільки Олександр Кіхтенко був відсторонений від посади через два місяці після того як дав обіцянку і не мав повноважень і часу його виконати, - обіцянка переноситися в архів.