Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Корбан має намір забрати Ocean Plaza у російських власників

13 травня 2015 року екс-заступник голови Дніпропетровської ОДА Геннадій Корбан заявив про намір забрати Ocean Plaza у російських власників.
Архів
Сказано 13 травня 2015 р.

Джерело

  • https://www.facebook.com/nabrok.military/posts/1441250432838522?pnref=story
  • http://gordonua.com/news/politics/advokat-sud-dal-korbanu-uslovnyy-srok-on-ne-smozhet-ballotirovatsya-v-radu-129047.html
  • http://strana.ua/news/18480-gennadij-korban-vernulsya-v-ukrainu-iz-izrailya.html

Результат

19 квітня 2016 року колишній заступник голови Дніпропетровської обласної державної адміністрації та член політради партії УКРОП Геннадій Корбан засуджений до півтора років умовно у справі про викрадення в 2014 році тодішнього голови Держагентства із земельних ресурсів Сергія Рудика.

16 червня 2016 року екс-лідер партії УКРОП Геннадій Корбан прилетів до Києва, повернувшись в країну з Ізраїлю. Сьогодні відбулося засідання Дніпровського суду під головуванням судді Миколи Чауса. Суд прийняв рішення продовжити міру застосування в вигляді особистого зобов'язання - до 16 серпня. Це фактично означає, що людина два місяці обіцяє добре поводитися", - прокоментувала адвокат Корбана Оксана Томчук. Якщо Геннадій Корбан захоче, він знову може виїхати за кордон. Раніше Корбан виїхав з України до Ізраїлю. Формально на лікування. Однак відразу ж пішли чутки , що він їде туди надовго, щоб убезпечити себе від кримінального переслідування в Україні. станом на 16 червня, підприємницькою діяльністю Геннадій Корбан в Україні також не займається.