Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Погорєлов пообіцяв вирішити проблему з дамбою біля Боздоського моста

23 квітня 2015 року міський голова Ужгорода Віктор Погорєлов пообіцяв, вирішити проблему з дамбою біля Боздоського моста (Відео 26:18 - 27:10)
Не виконано
Сказано 23 квітня 2015 р.

Джерело

  • https://www.youtube.com/watch?v=cxoAwYECjx8
  • http://buvrtysa.gov.ua/newsite/?p=7911
  • Лист заступника міського голови Ужгорода Фленька В.
  • http://7dniv.info/life/64673-pd-pilnim-okom-vodokanalu-v-uzhgorod-startuiut-dva-masshtabn-proekti.html
  • Лист міського голови Ужгорода В. Погорєлова

Результат

23 квітня 2015 року відбулося виїзне позапланове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій м. Ужгород. Виїзд комісії проводився в районі Боздоського мосту по правому березі р.Уж. Розглядалося питання про ситуацію, яка склалася на вивідному колекторі, який є на балансі КП «Водоканал м. Ужгород». Оглянувши стан вивідного колектора каналізаційної системи та правобережної дамби р. Уж було виявлено зруйнований оголовок колектора, зміщення бетонних труб, часткове руйнування дамби. Для запобігання виникненню надзвичайної ситуації комісія прийняла рішення звернутися до БУВР Тиси з проханням розробки технічного проекту з ремонту вивідного колектора та водозахисної дамби. На підставі розробленого робочого проекту, з резервного фонду міської ради передбачається виділити кошти для виконання відновлювальних робіт.

Відповідно до листа Ужгородської міської ради від 5 серпня 2015 року, сесією міської ради 31.07.2015 року прийнято рішення щодо фінансування робіт з капітального ремонту дамби та каналізаційного випуску очисних споруд в районі Боздоського мосту у сумі 900,0 тис. грн. (капітальний ремонт колектору скиду очищених стічних вод та водозахисної дамби). Станом на 5 серпня 2015 року, БУВР річки Тиса (виробничо-технічним відділом розробляється проектно-кошторисна документація на виконання зазначених робіт).

Станом на 5 жовтня 2015 року укладено угоду з підрядниками, які ремонтуватимуть тріщину в дамбі, що виникла на р. Уж неподалік Боздоського мосту в Ужгороді. Ужгородське міжрайонне управління водного господарства, отримало аванс на закупівлю матеріалів і незабаром почне ремонт. Роботи будуть проводити під керівництвом і наглядом фахівців КП «Водоканал м. Ужгород».

Відповідно до листа Ужгородської міської ради від 23 листопада 2015 року, укладено договір підряду та розпочато роботи з ремонту дамби та каналізаційного випуску очисних споруд в районі Боздоського мосту. Дані роботи заплановано виконати до кінця 2015 року.