Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Ткаченко запевнив, що обласна влада буде будувати в Донецькій області фортифікаційні споруди поза планом

28 квітня 2015 року голова Черкаської обласної державної адміністрації Юрій Ткаченко заявив, що коли Черкаська область виконає відведений план по будівництву фортифікаційних споруд, обласна влада готова приступити до зведення інших фортифікаційних споруд, поза планом.
Архів
Сказано 28 квітня 2015 р.

Джерело

  • http://donoda.gov.ua/?lang=ua&sec=02.03.09&iface=Public&cmd=view&args=id:26345;tags%24_exclude:46
  • http://infomist.ck.ua/cherkashhany-shvydshe-za-vsih-zbuduvaly-fortyfikatsiyi-na-ukrayinskomu-kordoni/
  • Лист заступника директора Департаменту капітального будівництва Черкаської обласної державної адміністрації В.П. Полтавець

Результат

21 серпня 2015 року Голова Черкаської ОДА Юрій Ткаченко заявив, що Черкаська область добудувала фортифікації на українському кордоні та наголосив, що Черкаська область єдина в країні область, яка вклалася в терміни будівництва. Губернатор нагородив відповідальних за будівництво фортифікаційних споруд на східному кордоні України. Подяки від губернатора отримали трудовий колектив Черкаської обласної спілки споживчих товарів, трудовий колектив ПП “Надія”, трудовий колектив ТОВ “Черкасиінвестбуд” та заступник департаменту капітального будівництва Віталій Полтавець.

Відповідно до листа заступника директора Департаменту капітального будівництва Черкаської обласної державної адміністрації від 25 вересня 2015 року, після внесення змін та доповнень до проекту, термін реалізації якого було визначено до 1 вересня 2015 року, Черкаська ОДА, з випередженням графіку майже на місяць, перша по Україні завершила будівельні роботи та передала фортифікаційні споруди Міністерству оборони України.