Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Народний депутат України
  • Член депутатської фракції "Європейська Солідарність"
  • Член Комітету з питань Регламенту, депутатської етики та організації роботи Верховної Ради України

Синютка пообіцяв, що на шляхопроводі Львів-Мукачево буде облаштовано велодоріжку

21 квітня 2015 року голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка пообіцяв, що на шляхопроводі Львів-Мукачево буде облаштовано велодоріжку. Ремонтні роботи планується завершити до кінця травня 2015 року.
Виконано
Сказано 21 квітня 2015 р.

Джерело

  • http://www.loda.gov.ua/news?id=16145
  • http://tvoemisto.tv/news/rozpochavsya_remont_dorogy_lviv__mukacheve_foto_71112.html
  • http://loda.gov.ua/news?id=18213
  • Лист Заступника голови Львівської ОДА Гримак І.Я.
  •  Лист Заступника голови Львівської ОДА Гримак І.Я.

Результат

18 червня 2015 року розпочато ремонт автомобільної дороги загального значення Львів-Мукачево. Протяжність дороги становить близько 41 кілометра.

Станом на 7 вересня 2015 року дорожникам залишилось влаштувати ще 2 км асфальтобетону в межах с. Лани на автодорозі Н-09 Мукачеве-Рахів-Богородчани-Івано-Франківськ-Рогатин-Бібрка-Львів км 395+660 - км 436+433 (від с. Давидів до межі Івано-Франківської області).

Відповідно до листа Львівської ОДА від 24 грудня 2015 року, у 2015 році підрядною організацією виконано підготовчі роботи з облаштування велосипедної доріжки на автомобільній дорозі загального користування державного значення H-09 Мукачеве-Рахів-Богородчани-Івано-Франківськ-Бібрка-Львів, однак у зв'язку з настанням несприятливих погодних умов завершення робіт планується у 2016 році.

Відповідно до листа Львівської ОДА від 19 січня 2016 року, у червні 2015 року були проведені тендерні процедури та визначено підрядну організацію, яка є виконавцем ремонтних робіт. Протягом червня-вересня 2015 року проводилися ремонтні роботи на автодорозі загального користування державного значення Н-09 Мукачеве - Рахів - Богородчани - Івано-Франківськ - Бібрка - Львів. Станом на вересень 2015 року були виконані роботи з влаштування поздовжньої дорожньої розмітки для облаштування велодоріжки та забезпечено її функціонування. Проте роботи із маркування велодоріжки, які виконуються методом нанесення «холодного пластику», не були проведені у зв'язку із невідповідним температурним режимом. При настанні сприятливих погодних умов роботи із маркування велодоріжки на автодорозі Н-09 Мукачеве - Рахів - Богородчани - Івано-Франківськ - Бібрка - Львів буде завершено.