Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Голова Івано-Франківської обласної організації Української Народної Партії

Анушкевичус заявив, що в Івано-Франківську зростуть тарифи на вивіз сміття

7 квітня 2015 року міський голова Івано-Франківська Віктор Анушкевичус заявив, що в Івано-Франківську зростуть тарифи на вивіз сміття.
Виконано
Сказано 7 квітня 2015 р.

Джерело

  • http://briz.if.ua/28222.htm
  • http://briz.if.ua/28440.htm
  • http://paralleli.if.ua/news/53695.html

Результат

21 квітня 2015 року міський голова Івано-Франківська Віктор Анушкевичус під час оперативної наради повідомив, до засідання виконкому він зі своїм заступником Русланом Гайдою будуть оглядати місто, а саме контейнерні майданчики. Відтак, як стверджує міський голова, у міських перевізників є останній шанс знайти аргументи, щоб виконком таки проголосував за підвищення тарифів, - в останні до четверга дні продемонструвати, що свої контейнерні майданчики вони підтримують у належному санітарному стані.

28 квітня 2015 року на черговому засіданні виконкому було розглянуто проект рішення про підвищення тарифів на вивіз сміття. Згідно рішення виконкому платити більше за вивезення сміття доведеться, коли перевізники підпишуть додаткові угоди, у якій вони зобов’язані упродовж півтора місяця привести до належного стану всі контейнерні майданчики та контейнери. Закупити за власні кошти десять контейнерів на великогабаритні відходити. А також погасити заборгованість у понад 200 тис. грн КП “Полігон”. Як повідомив директор департаменту житлово-комунального господарства транспорту і зв’язку Михайло Смушак платити більше доведеться вже приблизно з 8 травня, коли перевізники підпишуть відповідні угоди. Досі за вивезення сміття жителі міста сплачували 5,95 грн і 6,41 грн. Новий тариф - 9,51