Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Коровій пообіцяв допомогти відновити потенціал вінницької алкогольної компанії

16 квітня 2015 року голова Вінницької ОДА Валерій Коровій відвідав ТОВ «ЛВН ЛІМІТЕД» - компанію, що багато років поспіль займає позицію найбільшого експортера міцного алкоголю і лідера світового горілчаного ринку, випускаючи продукцію під ТМ «Nemiroff». В ході візиту голова ОДА пообіцяв допомогти відновити потенціал компанії.
Виконано
Сказано 16 квітня 2015 р.

Джерело

  • http://www.vin.gov.ua/web/vinoda.nsf/web_alldocs/Doc%D0%94%D0%95%D0%9F%D0%869VNKHH
  • Лист першого заступника голови обласної державної адміністрації Андрія Гижко
  • Лист директора Департаменту міжнародного співробітництва та регіонального розвитку Володимира Мережка
  • Лмст директора департаменту В. Мережка

Результат

Відповідно до листа Вінницької ОДА від 25 жовтня 2016 року обсяг експорту компанії за 2015 рік склав 297,1 млн грн. За даними ДП «Укрспирт», це 50% алкогольної продукції, яка реалізується на зовнішньому ринку.

Обласна державна адміністрація постійно залучає підприємства до участі у міжнародних виставкових заходах, доводить інформацію щодо потенційних партнерів. У 2018 році обсяг реалізації виріс на 5,5 % в порівнянні з попереднім та випереджає середній показник у світі на 1,5 %. Наразі підприємство є найбільшим платником акцизного збору у Вінницькій області. Отже, можна сміливо сказати, що обласна адміністрація дійсно надавала допомогу компанії, тому обіцянка отримує статус виконаної.