Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Романюк пообіцяв будівництво та реконструкцію шкіл

Мер міста Луцька Микола Романюк обіцяє втілювати в життя свою передвиборчу програму, згідно з якою передбачено будівництво та реконструкцію шкіл з метою переведення дітей на навчання в одну зміну.
Не виконано
Сказано 31 жовтня 2010 р.

Джерело

  • http://www.volynnews.com/news/city/romanyuka_zvynuvatyly_u_nevykonanni_peredvyborchykh_obitsyanok/
  • http://www.lutsk.ua/greeting/zvit-miskogo-golovi
  • http://vidomosti-ua.com/newspaper/32087
  • Лист першого заступника мера Луцька С.Кравчука від 3 серпня 2012 року
  • Лист міського голови Луцька М. Романюк
  • Лист першого заступника голови міської ради Луцька Яковлева Т.

Результат

Станом на 15 вересня 2011 року в Луцьку почали будувати першу за роки незалежності школу. Символічну капсулу під будівництво загальноосвітньої школи №27 уже закладено. Проект нетиповий, подібних в Україні немає, адже розробляли його спеціально для густонаселеного 55-го мікрорайону Луцька. Об’єкт на балансі обласної влади, оскільки гроші, що в нього вкладуть, суттєво перевищують міські масштаби.

Відповідно до листа Луцької міської ради від 5 лютого 2015 року, станом на 24.12.2014 виконано орієнтовано 30% будівельних робіт на об'єкті ЗОШ №27.

Відповідно до листа міської ради Луцька від 2 липня 2015 року, запит щодо орієнтовного об'єму виконаних будівельних робіт на об'єкті ЗОШ №27 у місті Луцьку, відповідно до ч.3 ст.22 Закону України "Про доступ до публічної інформації", направлено для розгляду Волинській обласні державній адміністрації (замовник будівництва - головне управління містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства).

Станом на 3 липня 2015 року в місті Луцьку будується лише одна школа (загальноосвітня школа №27).