Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Чугунніков пообіцяв, що незабаром буде оновлено сайт Рівненської ОДА

7 квітня 2015 року голова Рівненської облдержадміністрації Віталій Чугунніков пообіцяв, що незабаром буде оновлено сайт Рівненської ОДА, на якому простіше буде знайти інформацію про всі тендерні процедури, всі декларації керівників адміністрації та іншу фінансову документацію.
Виконано
Сказано 7 квітня 2015 р.

Джерело

  • http://rivne.com.ua/news/2015/04/07/213611.html
  • http://www.rv.gov.ua/sitenew/main/ua/2105.htm
  • Лист заступника голови Рівненської ОДА Савчука О.І.

Результат

Станом на 25 травня 2015 року на сайті Рівненської ОДА оновлена інформація річного плану закупівель.

За інформацією розмови з прес-секретарем Рівненської ОДА від 2 липня 2015 року, процес оновлення сайту Рівненської ОДА триває.

За інформацією телефонної розмови від 17 вересня 2015 року з керівником прес-служби Рівненської ОДА Мінічем С.Л., оновлення сайту Рівненської ОДА розроблено, впровадження розроблених оновлень відбудеться після оплати робіт розробників. Оплата планується відбутися у вересні - жовтні 2015 року.

За інформацією розмови від 15 жовтня 2015 року з керівником прес-служби голови Рівненської ОДА Мінічем С.Л., до кінця 2015 року сайт Рівненської ОДА буде оновлено. Сайт транслюватиме в онлайн режимі засідання Рівненської ОДА, міститиме дайджест новин, петиції. Сайт також інформуватиме про інвестиційну привабливість Рівненської області.

Відповідно до листа Рівненської ОДА від 25 січня 2016 року, у 2015 році відбувалося систематичне оновлення офіційного веб-сайту Рівненської ОДА. Зокрема на головній сторінці веб-сайту створено нові рубрики, зокрема «Офіс реформ», «Очищення влади», «Виконання бюджету», забезпечено оновлення інформаційних матеріалів інших рубрик також на сайті розміщено банери «Центр допомоги учасникам АТО», «PROZORRO», «є-data». Триває робота над оновленням інтерфейсу сайту.