Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Голова "Радикальної партії Олега Ляшка"

Ляшко пообіцяв зробити все від нього залежне, щоб коаліція у парламенті працювала ефективно

15 квітня 2015 року народний депутат України Олег Ляшко пообіцяв зробити все від нього залежне, щоб коаліція у парламенті працювала ефективно, приймала корисні економічні закони та працювала на благо громадян.
Не виконано
Сказано 15 квітня 2015 р.

Джерело

  • https://www.facebook.com/O.Liashko/posts/806029056132360
  • https://www.youtube.com/watch?v=z10j-Yv-2MY
  • http://delo.ua/ukraine/frakcija-radikalnoj-partii-vyhodit-iz-koalicii-ljashko-302984/?supdated_new=1441109367
  • http://www.slovoidilo.ua/2015/09/01/novyna/polityka/radykalnaya-partiya-vyxodyt-z-koalicziyi-lyashko

Результат

25 липня 2015 року народний депутат України Олег Ляшко зазначив, що коаліційна угода за дві сесії Верховної Ради VIIІ скликання виконана на третину, при тому, що документ розрахований на весь термін повноважень парламенту, тобто на п'ять років (выдео:01:20).

1 вересня 2015 року голова фракції “Радикальної партії” Олег Ляшко заявив про вихід фракції з парламентської коаліції та перехід в опозицію до чинного уряду країни. За його словами, мотивом для цього стало голосування за законопроект про внесення змін до Конституції України в частині децентралізації в першому читанні, під час якого члени коаліції (БПП та НФ) об'єдналися з "Опозиційним блоком", а також "представниками олігархічних груп". Разом з цим Ляшко заявив, що вихід його фракції не означає розвал коаліції. Це підтвердив і народний депутат від Блоку Порошенко Ігор Кононенко. Він зазначив, що в коаліцію входили 302 нардепа, а після виходу фракції Радикальної партії залишився 281 голос у більшості. Кононенко висловив переконання, що цієї кількості депутатів буде достатньо для прийняття рішень Верховною Радою.