Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Романюк обіцяє спорудження та облаштування студентського містечка

Мер міста Луцька Микола Романюк обіцяє втілювати в життя свою передвиборчу програму, згідно з якою передбачено спорудження та облаштування студентського містечка.
Не виконано
Сказано 31 жовтня 2010 р.

Джерело

  • http://www.volynnews.com/news/city/romanyuka_zvynuvatyly_u_nevykonanni_peredvyborchykh_obitsyanok/
  • http://www.pravda.lutsk.ua/ukr/news/34328/
  • http://p-p.com.ua/articles/14527
  • Лист заступника міського голови, керуючого справами виконкому Ю.Вербича
  • Лист міського голови Луцька М.Романюк
  • Лист першого заступника голови міської ради Луцька Яковлева Т.

Результат

Як повідомили у Луцькій міській раді, станом на 19 лютого 2013 року Волинською філією «НДІ проектреконструкція» розроблено проект реконструкції колишньої казарми під навчальний корпус Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки на вул. Володимирській. Даний навчальний корпус буде одним з елементів майбутнього студентського містечка. Початок спорудження та облаштування студентського містечка керівництвом Східноєвропейського національного університету ім. Лесі Українки не визначено, оскільки ведуться пошуки інвесторів.

Відповідно до листа міської ради Луцька від 5 лютого 2015 року, триває процес підготовки проекту студентського містечка на замовлення СНУ імені Лесі Українки

Відповідно до листа міської ради Луцька від 2 липня 2015 року, рішенням виконкому Луцької міської ради від 20.11.2014 № 672-1 затверджено лише детальний план території земельної ділянки на вул. Володимирській, 1 під Науково-технічний парк Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки.