Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Міський голова Одеси

Труханов планує відновити басейн у спортивному комплексі Одеського національного політехнічного університету

7 квітня 2015 міський голова Одеси Геннадій Труханов заявив, що планує відновити басейн у спортивному комплексі Одеського національного політехнічного університету до нового навчального сезону. (відео 1:10-1:50)
Не виконано
Сказано 7 квітня 2015 р.

Джерело

  • https://www.facebook.com/video.php?v=801976419898035&set=vb.456397131122634&type=2&theater
  • https://www.youtube.com/watch?v=ZeUnJtGjhyM
  • Лист начальник відділу зв’язків зі ЗМІ департаменту інформації та зв’язків з громадськістю Мальцевої Наталії
  • Лист проректора університета С.В. Полтавченко
  • Лист ректора Одеського національного політехнічного університету

Результат

13 листопада 2015 року кореспонденти ІА "Слово і Діло" перевірили процес відновлення басейну у спортивному комплексі Одеського національного політехнічного університету. Під час перевірки було з'ясовано, що басейн не функціонує.

20 лютого 2018 року редакція отримала відповідь на запит "Одеська міська рада не є розпорядником інформації стосовно цього питання. Одеський національний політехнічний університет заснований на державній формі власності та підпорядкований Міністерству освіти та науки України".

Станом на 26 вересня 2018 року Одеській національний політехнічний університет не отримував фінансування на відновлення басейну.

Станом на 24 грудня 2019 року басейн не працює, університет неодноразово звертався до місцевих і державних інституцій за допомогою у ремонті. Всі звернення були залишені без уваги, а керівництво університету продовжує пошуки інвесторів для розв'язання проблеми.