Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Міський голова Львова
  • Голова партії "Самопоміч"

Садовий заявив, що після ремонту вул. Леся Курбаса стане пішохідною

20 березня 2015 року мер Львова Андрій Садовий заявив, що після ремонту вул. Леся Курбаса стане пішохідною з новими деревами та вуличними меблями.(Відео 1:59 - 2:06)
Виконано
Сказано 20 березня 2015 р.

Джерело

  • http://city-adm.lviv.ua/lmr-news/media/video-reports/223745-zvernennia-miskoho-holovy-lvova-andriia-sadovoho-do-meshkantsiv-20-bereznia-2015-roku
  • http://dailylviv.com/news/sytuatsiyi-i-pryhody/miskyi-holova-lvova-obitsyaie-zavershyty-remont-vulytsi-lesya-kurbasa-do-travnya-video-17528
  • http://zaxid.net/news/showNews.do?vulitsyu_lesya_kurbasa_u_lvovi_ozelenili&objectId=1351010
  • http://dailylviv.com/news/sytuatsiyi-i-pryhody/vulytsyu-lesya-kurbasa-u-lvovi-peretvoryly-v-pishokhidnu-video-20135

Результат

6 квітня 2015 року під час брифінгу міський голова Львова Андрій Садовий повідомив, що ремонт вул. Леся Курбаса планується завершити до Дня міста. Наразі поміняно мережі, газовики закінчують свою роботу. За інформацією Галицької районної адміністрації, зараз на вулиці Лесі Курбаса готують дорожню основу під мощення.

12 травня 2015 року на вул. Леся Курбаса у Львові висадили дерева. Окрім дерев тут ще висадять і невеликі кущі. А на цьому тижні ще й привезуть вуличні меблі.

24 червня 2015 року вулиця Леся Курбаса у Львові стала пішохідною. Вона зроблена на одному рівні, тобто немає дороги і тротуарів. У разі необхідності, передбачено можливість паркування транспортних засобів на краю вулиці з боку вулиці Тиктора.