Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Фищук пообіцяв побудувати 7 фортифікаційних укриттів під Артемівськом

19 березня 2015 року голова Чернівецької облдержадміністрації Олександр Фищук пообіцяв побудувати 7 фортифікаційних укриттів під Артемівськом Донецької області. Фищук заявив, що відповідатиме за якість та дотримання строків виконання будівельних робіт.
Не виконано
Сказано 19 березня 2015 р.

Джерело

  • http://www.oda.cv.ua/news/bukovintsi-zroblyat-svii-vnesok-u-zmitsnennya-oboronozdatnosti-derzhavi
  • http://chv.tv/hubernator-bukovyny-proponuie-zemliakam-ikhaty-na-budivnytstvo-na-donbas-video.html
  • http://www.oda.cv.ua/news/vidbulas-selektorna-narada-z-pitan-materialno-tekhnichnogo-resursnogo-ta-inshogo-zabezpechennya
  • http://www.oda.cv.ua/news/oleksandr-fishchuk-poinformuvav-pro-rezultati-oglyadu-budivnitstva-fortifikatsiinikh-sporud-na-
  • http://www.oda.cv.ua/news/bukovinski-lisivniki-povernulisya-z-budivnitstva-fortifikatsiinikh-sporud-na-donechchini
  • http://oda.zt.gov.ua/zhitomirshhina-zavershila-roboti-z-budivnicztva-fortifikaczij.-foto.html

Результат

8 травня 2015 року Олександр Фищук розповів про хід будівництва фортифікаційних споруд на Сході України і закликав земляків долучатися і їхати на будівництво.

Станом на 18 червня 2015 року, відбулася селекторна нарада щодо будівництва фортифікаційних споруд на Сході України. В.о. заступника голови обласної державної адміністрації Віталій Усик повідомив, що наразі по 4-х об’єктах підписано проміжні акти, у терміни здачі область намагатиметься повністю вкластися.

Обговорено питання своєчасної виплати коштів підрядникам за виконані роботи та питання здійснення належної охорони відповідних об’єктів.

Станом на 25 червня 2015 року голова Чернівецької облдержадміністрації Олександр Фищук зазначив, що першочергові завдання, які ставились перед областю щодо будівництва оборонної лінії, практично виконані.

15 липня 2015 року під час селекторної наради з підведення підсумків будівництва фортифікацій Віце-прем'єр-міністр України – Міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Геннадій Зубко повідомив, що Житомирська, Вінницька, Тернопільська та Рівненська ОДА побудували фортифікаційні споруди вчасно, всім іншим областям потрібно посилити темпи і якість виконання робіт. Таким чином Чернівецька ОДА вчасно не побудувала фортифікаційні споруди. За наказом Президента України до 15 липня 2015 року фортифікаційні споруди мали бути побудовані.