Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Москаль пообіцяв, що відновлювальні й ремонтні роботи в соціальних закладах Станично-Луганського району проведуть за рахунок обласного бюджету

19 березня 2015 року голова Луганської обласної державної адміністрації Геннадій Москаль у ході робочої поїздки в Станично-Луганський район відвідав пошкоджені школи. Москаль пообіцяв, що відновлювальні й ремонтні роботи в пошкоджених війною соціальних закладах проведуть за рахунок обласного бюджету.
Виконано
Сказано 19 березня 2015 р.

Джерело

  • http://www.moskal.in.ua/?categoty=news&news_id=1585
  • http://www.moskal.in.ua/?categoty=news&news_id=1667
  • http://www.loga.gov.ua/oda/press/news/2015/06/28/news_66524.html

Результат

24 квітня 2015 року у Станиці Луганській відновили роботу дитсадка – першого із закритих через бойові дії дошкільних закладів. Москаль додав, що у мирний час у Станиці функціонували три дитсадки і три школи. Усі школи вже відновили свою роботу, щоправда, оскільки деякі будівлі зазнали пошкоджень чи були зруйновані внаслідок обстрілів бойовиками, навчальний процес проводиться в інших пристосованих приміщеннях.

Станом на 28 червня у трьох прифронтових районах Луганської області — Попаснянському, Новоайдарському та Станично-Луганському — триває відновлення пошкоджених обстрілами шкіл. Кошти на ремонт виділені з обласного бюджету розпорядженням керівника Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Геннадія Москаля.