Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Клочко спрямує свої депутатські кошти на облаштування військового містечка

17 березня 2015 року голова Сумської облдержадміністрації Микола Клочко повідомив, що спрямує свої депутатські кошти на облаштування військового містечка військової частини, яка буде розташована в області.
Не виконано
Сказано 17 березня 2015 р.

Джерело

  • http://sm.gov.ua/ru/2012-02-03-07-53-57/8288-mykola-klochko-spryamuye-svoyi-deputatski-koshty-na-oblashtuvannya-viyskovoho-mistechka.html
  • https://www.youtube.com/watch?v=Xg9XkSJ89cs
  • Лист Заступника начальника ВЗДПІ Сумської ОДА О.Ф.Фролова

Результат

13 червня 2015 року Микола Клочко повідомив, що містечко для дислокації бойового підрозділу довелось створювати методом «народного будівництва». Проте вже до початку липня в області розраховують завершити всі роботи і передати містечко військовим.

Відповідно до листа Сумської ОДА від 15 червня 2015 року, на сьогодні з 50 тис. грн "депутатських коштів" голови Сумської ОДА Клочкоа М. О. використано лише 10 тис. грн для потреб Сумської міської дитячої клінічної лікарні Святої Зінаїди. Щодо облаштування військового містечка голова ОДА протягом півроку активно співпрацює з підприємствами, установами, організаціями різних форм власності, які вже вклали понад 10 млн грн у ці заходи.