Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Соколов запевнив, що на вулицях Чернігова з'являться таблички, які вказуватимуть як пройти до бомбосховища

3 лютого 2015 року в інтерв'ю газеті “Сім днів” мер міста Чернігова Олександр Соколов повідомив, що в рамках посилення системи захисту населення на вулицях Чернігова з'являться таблички, які вказуватимуть як пройти до бомбосховища.
Не виконано
Сказано 3 лютого 2015 р.

Джерело

  • http://dn.strichka.com/item/20872455
  • Лист заступника міського голови С.Віхрова

Результат

Відповідно до телефонної розмови з представниками Чернігівської міської ради, станом на 12 червня в місті таблички, які вказуватимуть як пройти до бомбосховища не встановлювалися. Проте міська рада планує це здійснити найближчим часом.

Відповідно до листа Чернігівської міської ради від 15 липня 2015 року, КП ЖКГ проведена робота по наведенню порядку у підвальних приміщеннях (найпростіших укриттях) багатоповерхових будинків міста. На будинках нанесені фарбою показники (стрілки), де розташовані укриття.

Розроблена у електронному вигляді та розміщена на сайті Чернігівської міської ради та управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Чернігівської міської ради карта розміщення захисних споруд цивільного захисту міста та підвальних приміщень.

Розроблений текст повідомлення для жителів міста, в якому повідомляється куди необхідно звертатися у разі надзвичайної ситуації. Текст надрукований на квитанціях з оплати комунальних послуг ЖКГ.