Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Народний депутат України
  • Член депутатської фракції "Батьківщина"
  • Перший заступник голови Комітету з питань бюджету

Крулько запевнив, що "Список Савченко" передадуть до США, країн ЄС та Європейської Комісії

24 лютого 2015 року народний депутат України Іван Крулько запевнив, що "Список Савченко" передадуть до посольства США, країн ЄС та представництва Європейської Комісії. "Список Савченко" - це список із 35 осіб, причетних до викрадення, вивезення на територію РФ, незаконного утримання, фабрикацію доказів та справи проти Надії Савченко, а також фінансування цих дій.
Виконано
Сказано 24 лютого 2015 р.

Джерело

  • https://www.facebook.com/ikrulko/posts/318141528385430
  • http://batkivshchyna.com.ua/news/22327.html
  • http://batkivshchyna.com.ua/news/22595.html

Результат

28 квітня 2015 року народний депутат від «Батьківщини» Олена Кондратюк, яка перебуває з робочим візитом у США, передала «Список Савченко» до Державного департаменту Сполучених Штатів Америки.

26 травня 2015 року народний депутат від фракції «Батьківщина» Іван Крулько передав адвокату альбом з привітаннями для Надії Савченко, який кияни та гості столиці заповнювали під час акції до дня народження Надії.

Депутат нагадав, що український парламент затвердив «Список Савченко», прийнявши постанову №2570 «Про звернення до світової спільноти з проханням про введення персональних санкцій проти осіб, причетних до політичних рішень з приводу утримання під вартою на території Росії народного депутата України, льотчиці Надії Савченко». Також він зауважив, що список передано до Держдепартаменту та Конгресу США, де уже ведеться робота щодо запровадження санкцій до осіб, причетних до викрадення та засудження Надії Савченко.