Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Москаль пообіцяв відновити роботу лікарні в Щасті

16 лютого 2015 року внаслідок одного з останніх обстрілів м. Щастя було пошкоджено міську лікарню. Голова Луганської ОДА Геннадій Москаль зазначив, що для повноцінного лікування в пошкоджених корпусах необхідно провести ремонт і замінити близько сотні вікон. Він додав, що обласна держадміністрація надасть необхідні кошти, та за два з половиною тижні всі роботи мають бути завершені.
Виконано
Сказано 16 лютого 2015 р.

Джерело

  • http://www.moskal.in.ua/?categoty=news&news_id=1490
  • https://www.youtube.com/watch?v=t9C-jtvBwm4
  • http://www.moskal.in.ua/?categoty=news&news_id=1689

Результат

5 березня 2015 року голова Луганської ОДА Геннадій Москаль повідомив, що після вступу в силу ЗУ про військово-цивільні адміністрації, в нього з'явися повноваження користуватися нерозділеними коштами з обласного бюджету, чого не було раніше. Він додав, що це дозволить перенаправляти кошти на відновлення постраждалих будівель та інфраструктури, після консультацій з очільниками військово-цивільних адміністрацій в Луганській області (відео 6:25-7:10).

1 травня 2015 року Геннадій Москаль повідомив, що лікарня в місті Щасті знову повноцінно функціонує — в ній за рахунок обласного бюджету замінені понад 150 вікон (поставлені нові метало-пластикові пакети). Однак роботу необхідно довести до кінця — зробити віконні відкоси, а в терапевтичному відділенні полагодити дах, у який влучив снаряд.