Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Одарич пообіцяв обладнати відеокамерами блокпости, які розташовані на в’їздах у місто

2 лютого 2015 року міський голова Черкас Сергій Одарич заявив, що блокпости, які розташовані на в’їздах у місто, незабаром обладнають відеокамерами, які дозволять фіксувати не лише автомобілі, а й людей всередині.
Виконано
Сказано 2 лютого 2015 р.

Джерело

  • http://www.rada.cherkasy.ua/ua/newsread.php?view=8766&s=1&s1=17
  • https://www.youtube.com/watch?v=CDPNCNH5pU0
  • https://www.facebook.com/sergiy.odarych?fref=ts
  • Черкаська МР
  • Заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Ю.А. Гончаров

Результат

10 квітня 2015 року Сергій Одарич повідомив, що проектом бюджету міста, який ще не затверджено, передбачені кошти на встановлення камер відеоспостереження ( відео 37:17-37:33).

15 липня 2015 року Сергій Одарич ініціював виділення коштів від перевиконання бюджету на встановлення камер відеоспостереження в найнебезпечніших районах міста у розмірі 1 млн грн.

Відповідно до листа Черкаської міської ради від 1 вересня 2015 року, на початку вересня буде розглянуто питання щодо збільшення фінансування з міського бюджету на встановлення камер відеоспостереження.

Відповідно до листа Черкаської міської ради від 29 січня 2016 року, до кінця 2015 року питання розміщення камер відеоспостереження на блокпостах, які розташовані на в'їздах в місто, було вирішено за рахунок раніше придбаного обладнання.