Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Богомолець заявила, що за курсом бійця-рятувальника буде підготовлено 3 тисячі офіцерів

Радник Президента Ольга Богомолець 27 січня 2015 року заявила, що за курсом бійця-рятувальника загалом буде підготовлено 3 тисячі офіцерів, які в свою чергу навчатимуть надавати допомогу своїх підлеглих.
Архів
Сказано 27 січня 2015 р.

Джерело

  • http://www.president.gov.ua/ru/news/32122.html
  • https://www.youtube.com/watch?v=wcGw_PUmhSQ
  • http://www.president.gov.ua/news/32423.html

Результат

За словами Ольги Богомолець станом на 16 лютого 2015 року, в України вже пройшли таку підготовку близько 700 офіцерів. Планується, що курси до кінця лютого закінчать біля 3,5 тисяч офіцерів.

Навчання з тактичної медицини пройшли у 12 спеціалізованих військових навчальних закладах України. За весь період навчань, що стартували на початку року, було підготовлено 407 офіцерів і 1932 курсанти. Всього 2 339 військових засвоїли необхідні медичні навички і зможуть допомогти собі і бойовим побратимам під час бою. Ініціатором навчань виступила Ольга Богомолець, народний депутат України, голова парламентського Комітету з питань охорони здоров’я, радник Президента та громадський діяч.

Обіцянка переноситься в категорію "архівні обіцянки", оскільки залежить від волі виконання зі збоку МОУ також, бо Ольга Богомолець здійснила запевнення в проведенні таких курсів на основі попередніх домовленостей з МОУ.