Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Пашинський заявив, що мобілізованих громадян без військового досвіду в зону АТО не відправлятимуть

15 січня 2015 року народний депутат України, голова Комітету ВРУ з питань національної безпеки й оборони Сергій Пашинський заявив, що мобілізованих громадян без військового досвіду в зону АТО не відправлятимуть. За його словами, на фронт будуть відправляти лише людей з бойовим досвідом, які пройшли бойове злагодження, і які в переважній своїй більшості будуть служити за контрактом.
Виконано
Сказано 15 січня 2015 р.

Джерело

  • http://nfront.org.ua/usi-novini/1161-mobilizovani-gromadyani-bez-vijskovogo-dosvidu-ne-budut-vidpravleni-v-zonu-ato-sergij-pashinskij
  • http://24tv.ua/news/showNews.do?bez_dodatkovih_navchan_mobilizovanih_na_shid_ne_vidpravlyayut&objectId=563050
  • https://www.youtube.com/watch?v=s0f7o693Wxc

Результат

За інформацією прес-служби Міністерства оборони в зону АТО відправляють тих, хто пройшов спеціальну підготовку та склав остаточний іспит. Так, станом на 8 квітня 2015 року завершилось навчання розвідників 93-ї бригади на Дніпропетровщині і найближчим часом 30 бійців відправляться захищати кордони країни в зоні АТО. Також, в рамках другого етапу четвертої хвилі мобілізації, завершуються навчання українських солдатів на Львівщині, зокрема, у 184 навчальному центрі Академії сухопутних військ, де скоро відбудуться підсумкові іспити.