Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Співголова політичної партії "Наш край"

Гранатуров обіцяє найближчим часом кадрові ротації представників комунальних служб

5 січня 2015 року в інтерв'ю одному з місцевих каналів міський голова Миколаєва Юрій Гранатуров пообіцяв в найближчий період провести кадрові ротації у зв'язку з незадовільною роботою комунальних служб щодо усунення наслідків снігопаду у місті (відео 13:52-14:24).
Не виконано
Сказано 5 січня 2015 р.

Джерело

  • https://www.youtube.com/watch?v=ulBgXr45ugc
  • http://www.gorsovet.mk.ua/news.ua?id=7452
  • Лист міського голови Миколаєва Ю. Гранатурова

Результат

Згідно телефонної розмови з міським головою Миколаєва Юрієм Гранатуровим від 19 січня 2015 року було повідомлено, що почалася робота, деякі фахівці вже проходять спеціальні перевірки, яких рекомендують на відповідні посади. Юрій Гранатуров зазначив, що буде призначений новий директор департаменту Житлово-комунального господарства і буде призначено декілька директорів комунальних підприємств. Протягом лютого буде декілька ключових призначень. Міський очільник додав, що призначення могли відбутися і раніше, але існує процедура призначення і спеціальні перевірки, які повинні бути проведені.

28 січня 2015 року мер Миколаєва Юрій Гранатуров представив нового керівника Департаменту ЖКГ. Новим керівником департаменту став Олексій Коваленко.

Відповідно до листа Миколаївської міської ради від 5 травня 2015 року, було повідомлено, що підстав для звільнення керівника КП "ЕЛУ автодоріг" не було, у зв'язку з оперативним виконанням ліквідації наслідків снігопаду.