Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Богомолець обіцяє, що у військових училищах проведуть спецкурс «парамедицина»

Голова парламентського комітету з питань охорони здоров’я Ольга Богомолець заявила, що у всіх військових училищах буде введений курс «парамедицина».
Архів
Сказано 6 січня 2015 р.

Джерело

  • http://solydarnist.org/?p=7152
  • http://www.president.gov.ua/news/32208.html
  • Лист від 11 червня 2015 року

Результат

8 лютого 2015 року радник Президента з гуманітарних питань, народний депутат України, голова Комітету з питань охорони здоров’я Ольга Богомолець під час своєї робочої поїздки до Львівської області презентувала концепцію військово-медичної доктрини України та зустрілася з курсантами Академії сухопутних військ ім. Гетьмана Петра Сагайдачного.

6 липня 2015 року начальник відділу по роботі з громадянами та доступу до публічної інформації Міністерства оборони України О.Копаниця повідомив про те, що рішення щодо необхідності введення курсу з парамедицини в вищих військових навчальних закладах та військових навчальних підрозділах вищих навчальних закладів до Військово-медичному департаменту міністерства не доводились.

Обіцянка переноситься в категорію "архівні обіцянки", оскільки залежить від волі виконання зі збоку МОУ також, бо Ольга Богомолець здійснила запевнення в проведенні таких курсів на основі попередніх домовленостей з МОУ.