Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Керівник центрального штабу партії "Народний фронт"

Турчинов обіцяє скоротити кількість пропускних пунктів через оборонні рубежі в зоні АТО

25 грудня 2014 року секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов пообіцяв скоротити кількість пропускних пунктів через оборонні рубежі в зоні АТО, щоб не допустити проникнення терористичних та диверсійних груп з окупованих територій Донецької, Луганської областей та Криму.
Виконано
Сказано 25 грудня 2014 р.

Джерело

  • http://nfront.org.ua/usi-novini/998-oleksandr-turchinov-nashe-zavdannya-vibuduvati-sistemu-nadijnogo-zakhistu-gromadyan-vid-terorizmu
  • http://society.lb.ua/war/2015/01/11/291700_zone_ato_ostalos_7.html

Результат

З 11 січня 2015 року в зоні проведення антитерористичної операції залишилося сім транспортних коридорів. При цьому в'їзд в зону АТО і виїзд з неї можливий тільки за спеціальними перепустками. Для отримання перепустки необхідно в пункті пропуску надати заяву з описом маршруту і термінів перебування; паспорт з копією, а також копію документа, що підтверджує необхідність поїздки в / із зони АТО. Таким документом може бути прописка, довідка про хворобу близької людини, що живе в зоні, довідка з роботи та ін. Виготовлення спецпропуски може зайняти до 10 днів.

Діють такі транспортні коридори: Луганськ - Щастя - Новоайдар; Луганськ - Станиця Луганська - Широкий; Фащівка - Дебальцеве - Артемівськ; Горлівка - Артемівськ; Донецьк - Курахове; Донецьк - Маріуполь (через Волноваху); Новоазовськ - Красноармійськ - Талаківка - Маріуполь.