Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Міський голова Львова
  • Голова партії "Самопоміч"

Садовий планує завершити ремонт вул. Гайдамацької у 2015 році

23 грудня 2014 року Андрій Садовий заявив, що в рамках співпраці з ЄБРР до кінця 2015 року планується завершити ремонт вул. Гайдамацької.
Не виконано
Сказано 23 грудня 2014 р.

Джерело

  • http://city-adm.lviv.ua/lmr-news/rubrics/housing-and-utilities/222158-miskyi-holova-lvova-andrii-sadovyi-rozpoviv-iaki-dorohy-remontuvatymut-nastupnoho-roku
  • Лист начальника управління житлового господарства департаменту Голець Ю.
  • http://www.varianty.net/30211-vul-b-khmelnytskoho-u-lvovi-vidkryiut-u-lystopadi
  •  Лист в.о. директора департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР Нижник А.В.

Результат

Відповідно до листа Львівської міської ради від 5 травня 2015 року у рамках співпраці з Європейським банком реконструкції та розвитку в березні 2015 року розпочато роботи з реконструкції вулиць Промислової, Б. Хмельницького, Гайдамацької. Станом на 1 травня 2015 року роботи з реконструкції зазначених вулиць планується завершити у жовтні 2015 року.

29 жовтня 2015 року директор ЛКП «Львівавтодор» Олег Береза повідомив, що роботи на вул. Гайдамацькій затягнулися через заміну старого колектора на новий. Колектор залягає на глибині 3 м, його довжина – близько 400 м. Станом на 29 жовтня 2015 року на вул. Гайдамацькій розпочато облаштовування дорожнього полотна.

Відповідно до листа Львівської міської ради від 26 січня 2016 року, будівельні роботи по об'єкту «Реконструкція вулиці Гайдамацької (від вулиці Замастирівської до вул. Б.Хмельницького), вулиці Б.Хмельницького (від вулиці Гайдамацької до вул. Промислової)» у 2015 році не були завершені у повному обсязі. Відповідно до оновленого та поданого підрядною організацією графіку у 2016 році заплановано завершити наступні роботи: влаштування контактної мережі трамвайної колії; виконання робіт по розділу «Організація дорожнього руху»; влаштування дорожнього покриття з монтажем трамвайних колій по вул. Б.Хмельницького (від вул. Б.Хмельницького до вул. Гайдамацької будинку №10).