Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Міський голова Києва
  • Голова Київської міської державної адміністрації

Кличко пообіцяв презентувати комплексну схему розміщення МАФів у січні 2015 року

13 грудня 2014 року мер Києва Віталій Кличко заявив, що комплексна схема розміщення МАФів у столиці буде готова найближчим часом і вже в січні наступного року вона буде презентована громадськості.
Не виконано
Сказано 13 грудня 2014 р.

Джерело

  • https://kievcity.gov.ua/news/19193.html
  • https://kievcity.gov.ua/news/19675.html
  • http://kiev.klichko.org/news/?id=756
  • https://kievcity.gov.ua/news/21259.html

Результат

25 грудня 2014 року на засіданні Київради депутати підтримали проект рішення «Про особливості застосування Порядку розміщення тимчасових споруд торговельного, побутового, соціально-культурного чи іншого призначення для здійснення підприємницької діяльності в місті Києві». Відповідно до рішення затверджено правила розміщення МАФів, які передбачають чіткий облік усіх МАФів і сплату ними пайової участі. Кличко зауважив, що ключові правила щодо розміщення МАФів столична влада розробляє за участі громадськості, експертів і власне підприємців. За повідомленням мера Києва Віталія Кличка, станом на 3 лютого 2015 року комплексна схема розміщення МАФів, яку розробила столична влада, затверджена не була.

Мер Києва Віталій Кличко 23 лютого 2015 року розповів, що першу (з десяти) районну офіційну Комплексну схему, що регламентує розташування кожного МАФа, буде презентовано найближчим часом.