Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Міський голова Одеси

Труханов пообіцяв сприяти Одеському військовому госпіталю в питаннях дооснащення необхідним обладнанням

10 жовтня 2014 року, під час відвідування мером Одеси Геннадієм Трухановим бійців, які перебувають на лікуванні та реабілітації в Одеському військовому госпіталі, міський голова пообіцяв і надалі надавати госпіталю всебічну допомогу в питаннях дооснащення необхідним обладнанням.
Не виконано
Сказано 10 жовтня 2014 р.

Джерело

  • http://omr.gov.ua/ua/news/63721/
  • Лист секретаря Одеської міської ради О.Б. Бриндак
  • Лист директора Департаменту документально-організаційного забезпечення Одеської міської ради М.В.Броварської №110 від 03.06.2016 р.
  • Лист Одеської міської ради від 17 серпня 2021 року

Результат

У 2014-2021 році допомога Одеському військовому госпіталю ні міською радою, ні мером Геннадієм Трухановим не надавалась. Отже, обіцянку не виконано.

Нагадаємо про перебіг подій:

3 червня 2016 року директор Департаменту документально-організаційного забезпечення Одеської міської ради М.В.Броварська повідомила, що в контрольній електронній базі розпорядчих документів відсутня інформація стосовно надання розпоряджень міського голови Одеси Г. Труханова, даних на засіданнях виконавчого комітету та апаратних нарадах протягом 2015 року, щодо надання допомоги чи закупівлі медичного обладнання Одеському військовому госпіталю. Рішення виконавчого комітету Одеської міської ради в 2015 році з цього приводу також не приймались.

17 серпня 2021 року Одеська міська рада повідомила, що з 2015 року по теперішній час міською радою та мером Геннадієм Трухановим не надавалась допомога або сприяння в питаннях дооснащення необхідним обладнанням Одеському військовому госпіталю, в якому проходить лікування та реабілітація бійців.