Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Миколаєнко особисто сприятиме тому, щоб мешканці гуртожитків змогли приватизувати свої кімнати і стати їх законними власниками

У передвиборчій програмі на посаду міського голови на позачергових виборах міського голови міста Херсона 2014 року Володимир Миколаєнко пообіцяв особисто сприяти тому, щоб мешканці гуртожитків змогли приватизувати свої кімнати і стати їх законними власниками.
Виконано
Сказано 5 квітня 2014 р.

Джерело

  • http://polit-kherson.info/konsultacia/20105-vybory-miskoho-holovy-shcho-potribno-znaty-khersontsiam-pro-ahitatsiiu.html
  • http://www.hgi.org.ua/?ch=vybory_2014/pr_mikolaenko
  • http://www.city.kherson.ua/news_detail/vsi-gurtozhitki-mista-peredani-v-komunalnu-vlasnist
  • https://www.youtube.com/watch?v=HpFxTfx9njc

Результат

12 січня 2014 року на сайті Херсонської міської ради, за даними управління громадських зв'язків Херсонської міської ради, з метою виконання вимог Закону України «Про забезпечення реалізації житлових прав мешканців гуртожитків» у Херсоні здійснюється приватизація жилих приміщень у гуртожитках, що перебувають у комунальній власності міської ради.

На сьогодні 36 гуртожиткам підтверджено статус «гуртожиток» та надано дозвіл на приватизацію жилих приміщень у гуртожитках. Станом на 22.12.2014 року передано у власність громадянам 922 житлових приміщення в гуртожитках. Всього приватизовано 1322 житлових приміщень у гуртожитках.

Ще 12 гуртожитків прийняті у комунальну власність міста. За ним на наступну сесію міської ради підготовлено проекти рішення про підтвердження статусу та надання дозволу на приватизацію житлових приміщень у гуртожитках.

За результатами розмови кореспондента ІА "Слово і Діло" з мешканцями гуртожитку по вулиці Бучми 22, стало відомо що мешканці дійсно зможуть приватизувати свої кімнати, якщо вони там мешкають понад 5 років.