Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Міський голова Києва
  • Голова Київської міської державної адміністрації

Кличко пообіцяв представити програму з очищення водопровідної води в столиці

Київський міський голова Віталій Кличко 8 листопада 2014 року заявив, що найближчим часом в столиці буде презентовано програму з очищення водопровідної води.
Виконано
Сказано 8 листопада 2014 р.

Джерело

  •  https://kievcity.gov.ua/news/18182.html
  • http://jkg-portal.com.ua/ua/publication/one/jakst-vodoprovdnoji-vodi-pokrashhujut-obcjankami-40463
  • Лист директора Департаменту житлово-комунальної інфраструктури КМДА Д. Новицького
  • http://kiev.klichko.org/news/?id=1065

Результат

Станом на кінець грудня 2014 року програма з очищення водопровідної води в Києві презентована не була.

Відповідно до листа виконавчого органу КМДА від 8 квітня 2015 року, рішенням Київської міської ради від 04.11.2010 N 220/5032 затверджено цільову програму «Питна вода міста Києва на 2011-2020 роки», яка була розроблена на виконання вимог Закону України «Про Загальнодержавну програму «Питна вода України на 2006-2020 роки». Мета програми полягає в задоволенні потреб споживачів у питній воді гарантованої якості відповідно до вимог чинних нормативних документів за доступною, економічно обґрунтованою ціною, забезпеченні сталого збалансованого розвитку систем централізованого і децентралізованого питного водопостачання м. Києва, підвищенні рівня безпеки об'єктів водопостачання, а також раціонального використання, збереження та охорони навколишнього природного середовища.

3 червня 2015 року мер Києва Віталій Кличко презентував перший етап проекту "Питна вода з-під крану", який стартував у столиці з Оболоні. Він розповів, що програма з впровадження питної води у трьох районах столиці розрахована на два роки.