Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Міський голова Києва
  • Голова Київської міської державної адміністрації

Кличко обіцяє відкрити три нові станції міської електрички

Київський міський голова Віталій Кличко 10 жовтня 2014 року заявив, що найближчим часом буде відкрито три нові станції міської електрички.
Не виконано
Сказано 10 жовтня 2014 р.

Джерело

  • https://kievcity.gov.ua/news/17348.html
  • http://112.ua/obshchestvo/v-kieve-v-pervom-kvartale-2015-goda-otkroyut-tri-novye-stancii-gorodskoy-elektrichki-kgga-129886.html
  • Лист Гендиректора
  • http://kpt.kiev.ua/information/passengers/timetable/

Результат

15 жовтня 2014 року радник голови КМДА Олександр Кава повідомив, що столична влада і керівництво Південно-Західної залізниці відкриють три нові станції міської електрички - "Київська Русанівка", "Протасів Яр" і "Московський" у першому кварталі 2015 року.

Відповідно до листа Гендиректора "Київпастрансу" С. Майзеля від 9 квітня 2015 року, протягом І кварталу 2015 року не було відкрито нових станцій міської електрички. Але на даний час ведуться проектні роботи та їх погодження з ДТГО «Південно-Західна залізниця», для реконструкції майбутніх зупинок міської електрички «Протасів Яр» та «Київська Русанівка» які включені до «Програми економічного та соціального розвитку м, Києва на 2015 рік». Терміни виконання та об'єму робіт будуть визначені проектом.

Станом на 29 жовтня 2015 року нові станції міської електрички не відкрито.