Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Міський голова Києва
  • Голова Київської міської державної адміністрації

Кличко наполягатиме на повній забороні висотного будівництва в історичному центрі міста

Кандидат на пост міського голови Києва Віталій Кличко наполягатиме на повній забороні висотного будівництва в історичному центрі міста.
Архів
Сказано 30 квітня 2014 р.

Джерело

  • http://kiev.klichko.org/program/
  • Лист КМДА ві 21 червня 2019 року
  • Лист КМДА ві 21 червня 2019 року
  • https://ua-news.liga.net/kiev/news/hmarochosi-v-tsentri-kieva-hochut-zaboroniti-proekt-stolichnogo-genplanu

Результат

21 червня 2019 року у КМДА нам розповіли, що відомості про прийняті рішення або надані доручення для повної заборони висотного будівництва в історичному центрі міста та про внесення в проекти, які затверджені раніше, змін щодо зменшення поверховості, в Департаменті охорони культурної спадщини виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) відсутні.

Станом на 5 червня 2020 року заборона будівництва висотних будинків у центрі Києва передбачена новим проектом столичного Генплану. Нагадаємо, що 25 жовтня 2020 року каденція Кличка закінчилась. За час на посаді, ним було прописано заборону за висотну забудову центра міста у новому Генплані, однак через бюрократичні процедури, документ не встигли затвердити. Аналогічну обіцянку Віталій Кличко дав повторно, уже у новій каденції, її зафіксовано в базі "Слово і діло". Цю ж заяву перенесено до архіву, як обіцянку попередньої каденції, у якої є аналог, вже у новій каденції.