Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Ткаченко планує провести ремонт дороги в напрямку Холодного Яру

23 квітня 2014 року під час прес-конференції голова Черкаської облдержадміністрації Юрій Ткаченко серед пріоритетних напрямків, де планується здійснити дорожні ремонтні роботи, назвав Холодний Яр.
Виконано
Сказано 23 квітня 2014 р.

Джерело

  • http://www.oda.ck.ua/?lng=ukr&section=2&page=2&id=1111833
  • Лист заступник начальника Служби автомобільних доріг у Черкаській області І. Прядуна
  • http://provce.ck.ua/schob-pryvabyty-turystiv-cherkaschyna-maje-vidremontuvaty-dorohy/
  • Лист директора Департаменту фінансів Н. Кравченка
  • Лист заступник начальника Служби автомобільних доріг Черкаської області І. Прядуна
  • http://infomist.ck.ua/dorozhnyky-polataly-dorogu-do-hododnogo-yaru/

Результат

Відповідно до листа служби автомобільних доріг у Черкаській області від 6 січня 2014 року, на автомобільній дорозі державного значення Т-24-02 Суботів — Медведінка — Кам'янка (під'їзд до Холодного Яру) за рахунок коштів з експлуатаційного утримання в межах доведеного ліміту фінансування Укравтодору на даній дорозі виконані роботи з ямкового ремонту на площі 219 м.кв. загальним обсягом робіт 60 тис. грн. Крім цього, Укравтодором в планах поточного середнього ремонту на 2015 рік передбачено виконання ремонтних робіт. При належному та стабільному фінансуванні даного об’єкту, роботи будуть виконані в будівельному сезоні поточного року.

23 квітня 2014 року голова Черкаської облдержадміністрації Юрій Ткаченко зазначив, що в першу чергу слід привести до ладу дороги, які пролягають біля привабливих для туристів місць. Йдеться про Шевченківські місця, Холодний Яр, Суботів тощо.

Відповідно до листа Черкаської ОДА від 17 червня 2015 року, видатки на здійснення дорожніх ремонтних робіт на відрізках доріг від Черкас до Сміли та Т-24-02 Суботів - Медведівка - Камянка в обласному бюджеті не передбачені, згідно з чинним законодавством вони мають здійснюватися з державного бюджету.

Відповідно до листа Служби автомобільних доріг Черкаської області від 16 жовтня 2015 року, за рахунок коштів з експлуатаційного утримання на автомобільній дорозі державного значення Т-24-02 Суботів - Медведівка - Кам'янка (під'їзд до Холодного Яру) ліквідовано 1 138 м² ямковості.

18 квітня 2016 року під час координаційної наради в ОДА начальник Служби автомобільний доріг у Черкаській області Юрій Настенко повідомив, що Службою забезпечено проведення ремонтних робіт під'їзних автодоріг до території філії “Холодний Яр”. За його словами, було виконано ямковий ремонт загальним обсягом 2 653 м. кв, зокрема, на автодорогах Р-10 Канів-Чигирин-Кременчук, Т-24 Суботів-Медведівка-Кам’янка (під'їзд до Холодного Яру).