Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Міський голова Києва
  • Голова Київської міської державної адміністрації

Кличко пообіцяв залучати інвестиції на розвиток Києва

11 квітня 2014 року кандидат на посаду мера Києва, лідер партії УДАР Віталій Кличко заявив, що його завданням виступатиме залучення інвестицій на розвиток столиці. З цією метою він проводитиме активну інформаційну кампанію та інформуватиме громадськість про існуючі в Києві можливості.
Виконано
Сказано 11 квітня 2014 р.

Джерело

  • http://klichko.org/ua/news/news/klichko-stolitsya-tse-garne-pole-shchobi-pokazati-na-yiyi-prikladi-vtilennya-uspishnih-reform
  • http://telegraf.com.ua/ukraina/politika/1316881-klichko-poluchil-udostoverenie-mera-kieva.html
  • https://kievcity.gov.ua/news/18006.html
  • http://censor.net.ua/news/310120/klichko_poobeschal_lichnuyu_podderjku_izrailskim_biznesmenam_vkladyvayuschim_dengi_v_razvitie_v_kieva
  • Лист директора департаменту економіки та інвестицій Виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації)

Результат

31 жовтня 2014 року було виявлено та затверджено переможця конкурсу з інвестування будівництва Wi-Fi мережі в київському метрополітені для надання якісних телекомунікаційних послуг - товариство з обмеженою відповідальністю «Фідомобайл». Відповідне розпорядження вже підписав В.Кличко. Реалізація проекту дозволить наповнити міський бюджет для розвитку соціальної та інженерно-транспортної інфраструктури. Сума становить не менше 5% від орієнтованої вартості будівництва, а це понад 1 мільйон грн.

3 листопада В.Кличко заявив про переформатування Київського інвестиційного агентства в єдиний фронт-офіс Київської міської державної адміністрації для співробітництва з бізнесом.

Відповідно до листа Департаменту економіки та інвестицій Виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) від 10 листопада 2014 року, з 25 травня 2014 року Департаментом було проведено 9 інвестиційних конкурсів, за результатами яких, станом на 10 листопада 2014 року укладено 7 інвестиційних договорів на загальну суму 314 122 388, 34 грн.