Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Міський голова Львова
  • Голова партії "Самопоміч"

Садовий впроваджуватиме програму енергозбереження в будинках

Міський голова Львова Андрій Садовий, підбиваючи підсумки 2013 року, зазначив, що з 2014 року буде впроваджуватися програма енергозбереження в будинках. За його словами, за основу будуть братися будинки ОСББ.
Виконано
Сказано 26 грудня 2013 р.

Джерело

  • http://city-adm.lviv.ua/lmr-news/rubrics/government/215366-a-sadovij-mi-bagato-pratsyuemo-nad-riznimi-proektami-tomu-shcho-spivpratsya-z-derzhavoyu-nadzvichajno-skladna
  • Лист начальника управління житлового господарства Львівської міської ради Голець Ю.
  • http://city-adm.lviv.ua/lmr-news/rubrics/housing-and-utilities/227154-tse-duzhe-vazhlyvo-dlia-realizatsii-nashoi-stratehii-enerhoefektyvnosti-mer-lvova-pro-modernizatsiiu-merezh-ta-vstanovlennia-itp-v-misti

Результат

Відповідно до листа управління житлового господарства Львівської міської ради від 28 січня 2015 року, з метою забезпечення економного споживання тепла та води, налагодження прозорої системи витрачання та споживання енергоресурсів у житлово-комунальній сфері у всіх будинках комунальної власності м. Львова розпочато процедуру встановлення загальнобудинкових приладів обліку теплової енергії та холодної води. Для покращення якості та надійності надання послуг населенню з централізованого холодного водопостачання, теплопостачання та гарячого водопостачання, зменшення споживання енергоресурсів ЛМКП "Львівводоканал". ЛМКП "Львівтеплоенерго" та ЛКП "Залізничнетеплоенерго" розробило інвестиційні програми, згідно яких передбачено встановлення загальнобудинкових вузлів обліку теплової енергії на опалення та на холодне водопостачання.

10 вересня 2015 року міський голова Львова Андрій Садовий заявив, що в місті проведено велику кількість робіт з модернізації котелень, мереж та іншого допоміжного обладнання. Андрій Садовий повідомив, що Львів загалом до зими підготовлений.

Станом на 10 вересня 2015 року, за повідомленням міського голови Львова Андрія Садового, у місті триває ремонт мереж на вул. Науковій. Там проходять масштабні ремонтні роботи з прокладання нової тепломережі – понад 1700 м. Проект здійснюється за підтримки ЄБРР. Планується заміна теплової мережі на вул. Луганській, на двох ділянках вул. Наукової та влаштування ІТП (індивідуальних теплових пунктів) у більшості будинків на Сихові.