Фіскальна служба визнана найбільш корумпованим держорганом – опитування (інфографіка)

Читать на русском

У ТОП-3 найбільш корумпованих державних органів протягом останнього півроку потрапили податкова служба, Агентство земельних ресурсів та Державна автомобільна інспекція.

Такі дані були оприлюднені за результатом дослідження «Рівень сприйняття корупції бізнесом» за підтримки Transparency International Україна, аудиторської фірми PWC Україна, GfK Ukraine і ПриватБанку, інформує «Слово і Діло».

В опитуванні взяли участь більше двох тисяч керівників українського бізнесу в усіх регіонах України, крім тимчасово окупованих територій та зони АТО. Мета даного дослідження – виявити комплексну картину реального стану справ з корупцією в Україні після подій Революції Гідності.

Більшість опитаних (57,2%) вважають, що ситуація з корупцією за останні півроку не змінилася. Ще 27,7% українців відзначили погіршення ситуації, і тільки 15,1% учасників опитування заявили, що корупції в країні стало менше.

Найбільш корумпованими регіонами, на думку українських підприємців, виявилися Одеська, Запорізька та Хмельницька області. Волинська, Закарпатська та Полтавська області визнані найменш корумпованими.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: