Геращенко пропонує Тимошенко об'єднатися з «Опоблоком»

Читать на русском

Нардеп від «Народного фронту» Антон Геращенко пропонує «Батьківщині» та представникам «Свободи» об'єднатися з «Опозиційним блоком».

Про це він заявив у вівторок на засіданні Верховної Ради, пише «Слово і Діло» з посиланням на «112 Україна».

«Рівень дискусії, який піднятий партією «Свобода», блоком Тимошенко, Юлією Володимирівною особисто, окремими фриками з «БПП» на ім'я Каплін, гірше рівня одеського Привозу», ˜– так Геращенко образно охарактеризував звинувачення окремих народних депутатів щодо корупції в українському уряді.

Ніхто з тих, хто звинувачує прем'єр-міністра та уряд, не читали звіти Фінінспекції, адже в них, по-перше, не фігурує прізвище прем'єра, а по-друге, вказано, що 7,5 млрд грн – це загальна сума фінансових порушень в Кабінету міністрів за останні 8 років – з часів прем'єрства Юлії Тимошенко, переконаний Геращенко.

«Закликаю, об'єднайте, будь ласка, Блок Юлії Тимошенко» (ВО «Батьківщина» – ред.), ВО «Свобода» з опозиційним урядом. Тимошенко – це не перший раз. У 2009 році мало не об'єдналися з Януковичем і не створили коаліцію. І разом з опозиційним урядом критикуйте той уряд, який намагається вивести країну з кризи», – заявив з парламентської трибуни нардеп.

Нагадаємо, 3 квітня представник Мін'юсту Наталя Севостьянова оприлюднила результати аудиту роботи уряду, відповідно до котрих з 2007 року посадовці Кабінету міністрів здійснили порушень на 7,5 млрд грн, з яких тільки 500 млн припали на час роботи Арсенія Яценюка.

Додамо також, що в ці хвилини в антикорупційному комітеті Верховної Ради розглядають питання звернення депутатів до Генпрокуратури з приводу фактів зловживань в уряді.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: